Megtalálták Oszama bin Ladent

cargo

A CIA egy 2001-ben indult Stars Against Terrorism Union (SATU) nevű projektjének köszönhetően nyolc évvel 9/11 után megtalálták Oszama bin Ladent. A számtalan kipróbált titkos fegyver közül végül Billy Gibbons, a ZZ Top frontembere vált be, aki egy kirgizisztáni hot rod-versenyen tett látgatása után tért be helyi borbélykiállítás pavilonjába.

Gibbons szakállára egyből ráugrottak a helyi fotósok, sőt sok rajongó még közös képet is akart a legendával. Egyikőjük, egy titokzatos férfi délről, ugyan későbbi kihallgatását követően beismerte, hogy nem áll hozzá túl közel a ZZ Top zenéje, de Gibbons szakállát látva képtelen volt ellenállni a közös fotó kísértésének. A SATU kiképzésének köszönhetően Gibbons egyből rájött, hogy bizony nem egy mezei kirgíz szőrrajongóval van dolga, hanem Oszama bin Laden áll előtte. A fenti fotót, amelyen Gibbons kezével egyértelmű utalást tesz a terrorceleb tartózkodási helyére, tegnap este kapta meg Washington és a SATU, és azon nyomban a helyszínre küldték a célpont számára barátságosabbra operált Angelina Jolie-t, aki hatástalanította a gonosz szakállast.

A borbélykiállításon tartózkodott továbbá Mel Gibson, aki korábban szintén a SATU állományához tartozott, de mivel nem találta meg Jézus Krisztust, kirúgták. A róla készült képen egyértelműen megmutatkozik, hogy leesett állal nézte, ahogy Gibbons lokalizálja Oszamát. 

Címkék: oszama laden szakáll zztop

A bejegyzés trackback címe:

https://zztop.blog.hu/api/trackback/id/tr821426938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása