A ZZ Top beszállt a Forma 1-be

bluesrocker

A Red Bull garázsában Sebastian Vettel gitárra cserélte a kormányt

Annak ellenére, hogy a ZZ Top tagjai fanatikus hot rod-rajongók, azért lázba lehet hozni őket a pusztán versenyre teremtett kocsikkal is. El is fogadták a Forma 1 által szervezett F1 Rocks-koncertsorozat meghívását, hogy rendet vágjanak a sebesség-fanatikusok között. A szingapúri futamon debütáló sorozat második napján, szeptember 25-én Lindsay Lohan felkonfja után a No Doubt társaságában kínálták olcsó napszemüvegeiket az ázsiai közönségnek.


Persze Gibbonsék nem hazudtolták meg önmagukat és a garázsokba is bepillantottak. A Red Bullnál kezdték boxlátogatásukat, ahol Sebastian Vettel azonnal gitárt ragadott, majd Stefano Domenicalival, a Ferrari csapatfőnökével is pacsiztak. A ZZ-rajongó olasz sajnálkozott, hogy a koncert ideje alatt pont pályán lesznek a Ferrari autói, így ki kell hagynia a fellépést.

A Ferrari garázsában is emelték a szőrszintet

Címkék: koncert ferrari f1 forma1 vettel zztop

A bejegyzés trackback címe:

https://zztop.blog.hu/api/trackback/id/tr671434053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása