Brad Pitt és James Hetfield a budapesti ZZ Top-koncerten

bluesrocker

 

Mi is jelezhetné egyértelműbben a csütörtöki ZZ Top-koncert népszerűségét, mint azok a világhírű celebek, akik már hónapokkal ezelőtt megváltották jegyüket a Budapesti koncertre. A hírességek a világ minden tájáról érkeznek, és a képeket elnézve megrögzött ZZ Top-rajongókkal van dolgunk, nemcsak népszerű eseményeken pózoló sztárokkal. A koncertre ugyanis mindegyikük Külön szőrzettel készül.

Összegyűjtöttük a legsúlyosabb arcokat, akik csütörtökön velünk együtt buliznak.

Mr T. morcos külsejét ellensúlyozandó kedves, rózsaszín felsőben vetődik majd az első sorba.

Pai Mei halhatatlan szelleme Uma Thurman kiképzése közben vált igazi ZZ-rajongóvá, az edzések alatt folyamatosan az Under Pressure-t hallgatták.


A ZZ Top nemcsak a mi galaxisunkban menő, ezt bizonyítja, hogy Chewbacca még arra is rávette Han Solót, hogy csütörtökön elugorjanak a Föld Budapest nevű városába.


Obi van Kenobi ugyan többször is megpróbált eljutni egy földi ZZ Top-koncertre, de nevetségesen gyér szőrzete miatt eddig ilyen céllal nem engedték be galaxisunkba. Most Chewbacca nagyarányú szőrmennyiségének köszönhetően azonban előtte is kitárultak a kapuk.


Arnold Schwarzenegger azóta gyúr a mostani csütörtökre, mióta megválasztották Kalifornia kormányzójává. Ennek megfelelően az outfitet is honatyásra vette, hátha így ráfér valamelyik bankóra.


Törpapa elkötelezett Texas-rajongó, de eddig csak az arlingtoni Pantera koncertjeire járt. Testi épségét már ott sem kímélték, ezért ha valaki meglátja őt a Legs című szám alatt a lábak között kóborólni, ültesse szépen a vállára vagy hajítsa fel bodys(m)urf-ölni.


A gyűrűs parából felépült Gandalf lelke, és bulizásra kész. A mágus a keleti égbolt felől érkezik majd, paripáját a parkolóban bárki megtekintheti.


A varázslót Gimli kíséri majd, aki elmodnása szerint az első sorban fog őrjöngeni. Nagyon örül, hogy találkozhat Törpapával, akivel annak idején együtt szívatták Pumuklit az óvodában.


A Rumcájszról készült paparazzifotó bebizonyította, hogy a nagyobb bulik előtt valószínűleg növényi eredetű bódítókkal készül a pörgésre. Kíváncsian várjuk, hogy fog kinézni a csütörtöki koncerten.


Becsülendő, hogy Salma Hayek csak Gibbonsék kedvéért eresztette el magát ennyire, de azért szívesebben dörgölőznénk hozzá a közönség soraiban, ha nem követné ennyire a ZZ-trendet.


A Télapó tulajdonképpen az egyetlen, aki pózolni jön a celebek közül. Régóta tudjuk, hogy inkább a Him és a Rasmus mozgatja, teljesen felesleges azt a látszatot keltenie, hogy értékeli a fülledt Texas blues-rockját és a földön haladó járműveket.


Korábban írtunk róla, hogy Angelina Jolie Billy Gibbons-szal együttműködve hatástalanította Oszama bin Ladent, most férje, Brad Pitt is megnézi kivel üti el idejét a csaja, miközben ő otthon babysittel.


A Metallica észak-amerikai turnáját kellett megszakítani James Hetfield ZZ Top-függősége miatt. A kép akkor készült, amikor a rocksztár megtudta, hogy megvan a jegye a koncertre.


A Lost című sorozat dokija, Jack egyelőre csak tervezi, hogy október 15-én a Sportarénában lesz, ugyanis azt sem tudja, holnap milyen évben és szigeten fog tartózkodni.


Samuel Jackson visszafogott szőrzettel készül, és ígérete szerint a Bibliából sem fog idézéni egy-egy szám között. A fotó akkor készült, amikor elárulták neki, hogy a Mystery Gang lesz az előzenekar.


Végezetül álljon itt Salma Hayek legnagyobb hazai rajongójának képe, aki egyébb testi adottságok hiányában legalább arcszőrzetével szeretne közelebb férkőzni a színésznőhöz a koncert közben.

 

 

 

 

Címkék: celeb koncert szakáll zztop

A bejegyzés trackback címe:

https://zztop.blog.hu/api/trackback/id/tr841443360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása